Gå til innhold
Omsmelting av gull

Det kan være mange grunner til at du ønsker å smelte om gullet ditt. Kanskje har du et smykke som er viktig for deg eller noen du er glad i. Kanskje har du en ring som ikke lenger passer eller har mistet sin betydning. Kanskje du kan bevare et stykke historie ved å smelte om mormors gamle gull til et gyllent hjerte for den nyfødte babyen.

Gull er for dyrebart til å ligge bortgjemt. Vi mener at det fortjener å bli sett. La oss hjelpe deg med å gi det et nytt design og skape noe du vil ha på deg, med stolthet og glede.

Referanser

Opplevelsen her var enestående fra første mailen, til jeg mottok ringene! Arvet mine tipp-oldeforeldres gifteringer. Disse ble pusset opp og ingravert med meg og min manns navn. Sendte også inn en del andre gullringer som ble smeltet om til en ny og unik seremoniring til meg. Kommunikasjonen fra Dagmar var kjempegod gjennom planeleggingen, vi fikk presist pris-estimat og ringene ble ordnet raskere enn forventet. I tillegg kom alt i de søteste små ringeskene av tre! Anbefales!

Omsmelting av gull

Når vi mottar gullet ditt veier vi det og tester karat og ekthet. Før vi begynner å jobbe med det kan du velge en av de mange modellene våre. Hvis du vil ha noe unikt, kan vi også designe og utarbeide en ny modell for deg. Anslagsvis trenger vi mellom 5-20 gram for å ha nok gull til ringmodellene våre. Hvis du har for lite gull sammenlignet med det du ønsker, kan vi supplere.

Vi jobber i tett dialog med deg som kunde underveis i prosessen. Dette for å sikre at resultatet er i tråd med ditt ønske. Ved omsmelting betaler du bare arbeidskostnader. Våre omsmeltingspriser starter på kr 2.500, -. Vi har også flere forskjellige stener og diamanter å velge mellom om du ønsker det.

Hele omsmeltings prosessen foregår i studioet vårt, og vi forsikrer deg om at det er ditt gull som brukes i de nye smykkene dine.

Send oss en forespørsel på omsmelting av gull


Omsmelting av gull

    Merk: sølv er ikke mulig å resirkulere for tiden.
  • Link, beskrivelse eller modell fra samlingene våre.
  • Dette for å gi oss en ide om hvor mye / lite vi har å jobbe med. Vi vil måle og teste karaten når vi mottar den fra deg.
  • Detaljert informasjon vi bør vite om produktet du ønsker å lage. Dvs. ringstørrelse (når du lager en ny ring), type edelstener, stil.